Palveluni sisältää aina

Realistinen hinta

Tärkein asia myynnin onnistumisen kannalta on asunnon arvon määrittäminen.  Asunnon realistinen hinta-arviointi perustuu alueella toteutuneisiin kauppahintoihin, asunnon kuntoon, sijaintiin ja kysyntään. Jopa samassa taloyhtiössä olevien asuntojen arvot voivat olla hyvin erilaiset riippuen asunnon kunnosta, tehdyistä remonteista ja asunnon tunnelmasta ja myyntiajankohdasta. Asunnon myyntitarkoitukseen tehtävä arviokäynti on aina ilmainen.

Laadukkaat valokuvat ja pohjakuvat

Laadukkaat, totuudenmukaiset ja monipuolisesti asuntoa esittelevät kuvat antavat ostajalle hyvän mielikuvan asunnosta ja ovat erittäin tärkeitä ensivaikutelman luomisessa. Myytävän asunnon kuvauksen annan aina ammattivalokuvaajalle hoidettavaksi. Kuvienottoa varten teen tarvittaessa kevyen stailauksen. Asunnon pohjakuvat piirrätän aina ammattilaisilla.

Laaja näkyvyys

Esittelen myynnissäni olevia asuntoja monilla eri kanavilla internetissä (Oikotie, Etuovi) sekä sosiaalisessa mediassa (facebook, instagram). Tarvittaessa voin tehdä ilmoituksen myös paikalliseen lehteen sekä jakaa lähiseudulle myynti-ilmoituksia.

Yleis- ja yksityisesittelyt

Pidän asunnossa esittelyjä aktiivisesti siten kuin omistajan kanssa on sovittu; myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Asiakirjat, yhteistyökumppanit

Palveluni kattaa myös asiakirjojen hankinnan myyntiä ja kaupantekoa varten. Kaupanteon jälkeen huolehdin informaation välittämisestä verottajalle ja isännöitsijälle. Tarvittaessa kauttani saa tietoa myös esimerkiksi kosteus- ja kuntokartoituksen järjestämisestä sekä energiatodistuksen hankinnasta.